Мед Атлант

“Дитячий бум”: в центрі Франківська для дітлахів влаштували свято. ФОТОРЕПОРТАЖ

Сьогодні, 1 червня, до Дня захисту дітей, в центрі Івано-Франківська для юних франківців влаштували програму бібліопростору “Дитячий Бум”.

Дітлахи мали змогу почитати підбірку цікавої дитячої літератури “Країна казкова, країна книжкова”та взяти участь у вікторині “Відгадай казкового героя”. Також для них влаштували майстер-класи з виготовлення декоративних виробів.

Сьогодні всі естетичні школи міста зібралися в центральній частині міста і мають змогу презентувати своє мистецтво. Дітки мають змогу спробувати і вирішити в якій із шкім вони захочуть приймати участь. Тут також є бабліотечні установи, хочемо щоб дітки в літній період відвібували бібліотеки, – повідомила директорка департаменту культури Івано-Франківської міської ради Надія Загурська.

Загалом, в центрі міста зібралось 7 естетичних шкіл. Серед них 5 музичних шкіл, хореографічна школа та художня школа. До заходу також долучились бібліотечні установи.

Сьогодні зібрались дітки і батьки, а це означає, що ніодин ворог не вкраде в наших діток дитинство. Найбільше щастя для кожної родини, це коли діти щасливі. Ми робимо все для того, щоб наші діти відчували себе в безпеці, – зазначила Надія Загурська.

Захід відвідала також народна депутатка України Оксана Савчук.

Я тішуся, що в Івано-Франківську ми даємо дітям розкрити різні таланти, а головне – показуємо хто ми є, які наші традиції. Створюємо їм такий світ, де вони можуть сформувати себе як патріоти міста та патріоти своєї країни, – зазначила Оксана Савчук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...