Мед Атлант

«Російський добровольчий корпус» оголосив про нові бої на території росії

«Російський добровольчий корпус» заявив про проведення нових боїв на території росії та закликав місцевих жителів залишатися у своїх будинках.

Про це йдеться у відеозверненні РДК в Telegram.

У відео на тлі звуків вибухів члени РДК кажуть, що проводять бої на території росії та «зовсім скоро з’являться околиці Шебекіно» — міста прикордонної з Україною Бєлгородської області рф.

«На жаль, ми не можемо забезпечити евакуацію мирних жителів із прикордонних районів, тому що армія рф обстрілює їх… Перебувайте в будинках. Не хвилюйтеся, бійці РДК не воюють з мирними жителями», — заявили в РДК.

Тим часом губернатор Бєлгородської області росії В’ячеслав Гладков заявив, що в ніч проти 1 червня центр та околиці міста Шебекіно були під обстрілом із «Градів». За його словами, 8 людей отримали поранення, загиблих немає.

Увага! Ненормативна лексика!

«Противника біля Бєлгородської області не було і немає. Збройні сили, прикордонники, федеральна служба безпеки, росгвардія — на місці. Але триває масований обстріл», — заявив Гладков.

Адміністрація районів та міст Бєлгородщини зараз займається вивезенням людей. А втім, Гладков додав, що потрібно чекати на закінчення прильотів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...