Мед Атлант

У Франківську відкрили анотаційну дошку колишньому депутату Богдану Полковнику

В середмісті Івано-Франківська вшанували пам’ять громадсько-політичного діяча, депутата Івано-Франківської міської ради Богдана Полковника.

Вже понад рік, як пана Романа немає. Та сьогодні в його день народження вшанувати його прийшли рідні, колеги та пересічні франківці.

Сьогодні відкриваєм дошку Богдану Романовичу Полковнику. Патріоту, націоналісту, депутату міської ради, який дуже переживав за наше місто. Це унікальна людина. Сидячи в інвалідному візку він всерівно був завжди у місті, завжди спілкувався з людьми. Це людина совісті нашого міста, – каже Руслан Марцінків.

За всі каденції міської ради пан Богдан був найстаршим депутатом. На час обрання депутатом від ВО “Свобода” йому було 74 роки.

За словами мера Богдан Полковник був дуже відповідальною людиною, пропустив всього 1 сесію міської ради і то по хворобі. Він приклад, яким має бути депутат.

Пам’ятаємо його як людину величі. Це людина приклад. Просто Богдан Романович, який став не таким простим, а таким величним. Шкода, що не можна подзвонити.. Дякуємо Богу, що ми мали можливість в цьому житті мати з ним спільні справи, спільну боротьбу, – зазначила народна депутатка України Оксана Савчук.

З вдячними словами до присутніх звернулась донька Леся.

Я вдячна, що в день народження мого тата всі його побратими зібралися тут. Йому би сьогодні виповнилось 87 років. Він був чуйною і легкою людиною як батько і чоловік, – додала донька Богдана Полковника.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...