Мед Атлант

Для ліквідації наслідків негоди у Верховинському та Надвірнянському районах потрібно 19,4 млн грн

Для ліквідації наслідків негоди у Верховинському та Надвірнянському районах потрібно 19,4 млн грн. Щоб провести роботи із запобігання надзвичайним ситуаціям природного характеру у цих районах, треба ще 89,9 млн грн.

Про це повідомила голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук, пише Суспільне.

Як йдеться у дописі, 27 червня наслідки негоди на Прикарпатті обговорили на засіданні комітету Верховної ради України з питань екологічної політики та природокористування.

“16-17 та 23-24 червня на Івано-Франківщині відбулося підняття рівня води в гірських річках та потічках. Опади розмили та пошкодили 11 автомобільних доріг загального користування місцевого значення та комунальні шляхи у Верховинському та Надвірнянському районах”.

Також внаслідок негоди 23-24 червня на території Косівської міської територіальної громади були підтоплені житлові будинки, пошкоджене дорожнє покриття та комунальні дороги. На території Івано-Франківського району підтоплені 35 дворогосподарств.

“Станом на зараз інформація про наслідки стихії та розмір завданої шкоди уточнюється. Надалі ухвалюватимуться рішення щодо повної ліквідації наслідків негоди”, — повідомила Світлана Онищук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...