Мед Атлант

Щоб захищати Батьківщину: університет нафти й газу випустив нових офіцерів-бакалаврів. ФОТО

28 червня на кафедрі військової підготовки (КВП) університету нафти й газу, зібрались люди з нагоди вручення дипломів бакалавра та першого офіцерського звання «лейтенант» випускникам КВП.

Протягом чотирьох років вони здобували теоретичні знання та практичні уміння і навички, щоб успішно виконувати професійні обов’язки заради безпеки України, йдеться на сайті університету.

Всі випускники, а цьогоріч їх семеро, серед яких – дві дівчини, йдуть служити в Збройні сили України, щоб захищати державний суверенітет і недоторканість нашої держави.

«Це ваш старт у серйозній військові службі. На вас покладають великі надії не лише університет і ваша родина, а й все наше суспільство. Вірю, що завдяки вам міць української армії буде настільки переконливою, що ніхто з ворогів не насмілиться топтати нашу землю! І переконаний, що ваші знання і вміння, здобуті в університеті, стануть запорукою цього», – зазначив у своєму вітальному слові ректор університету Ігор Чудик.

До викладачів, одногрупників та батьків звернулася випускниця, яка отримала диплом з відзнакою Тетяна Николин. Вона вважає, що період навчання на кафедрі – безцінний. Також, дівчина дала обіцянку, що надалі університет буде чути про випускників тільки найкращі відгуки. Тетяна ділиться, що ще досі не вірить в те, що так швидко пролетіли 4 роки навчання. І тепер в них тільки один шлях – йти вперед.

“Зараз ми ще не знаємо до кінця, що нас чекає далі, але вірю, що ми з усім впораємось. Пам’ятайте, що ми – це прийняті нами рішення. Створіть свою власну велику історію”,- завершила дівчина.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...