Мед Атлант

У Коломиї система водовідведення міста не справляється з об’ємами води

У Коломийській громаді вирує негода. Через проливні дощі підтоплює будинки, система централізованого водовідведення міста не справляється з об’ємами води.

Про це повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський.
Значно підіймається рівень води у річках, і вона продовжує прибувати. Місцеві потічки у деяких місцях вийшли з берегів і підтоплює вулиці.
Ми тримаємо руку на пульсі. Скликано комісію ТЕБ та НС, щоб пропрацювати подальші кроки у випадку погіршення ситуації. Працівники всіх комунальних служб та ДСНС працюють, щоб якомога швидше подолати наслідки негоди. Оснащуємо додатково комунальну техніку помпами, щоб пришвидшити роботу. Розглядається можливість створення пунктів евакуації для людей, чиї домівки підтопило. Така ситуація не тільки в нас. Наголошую, що зараз варто утриматись від поїздок. По частині доріг області ускладнено рух по дорогах. Не залишайте свої автомобілі біля дерев та бережіть себе!, – пише мер Коломиї.
Якщо вам потрібна допомога, у першу чергу звертайтеся до ДСНС. Якщо не вдалося додзвонитися – телефонуйте на гарячу лінію міської ради за номером: 0800 50 33 03

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...