Мед Атлант

У Новицькій громаді відкрили літній табір

В умовах воєнного стану оздоровлення та відпочинок дітей є важливим, особливо для дітей із внутрішньо переміщених сімей, адже вимушений переїзд, зміна звичного оточення важко переноситься дітьми.
Організація відпочинку для дітей має допомогти їм відволіктися від негативних думок, провести час з користю – повідомляє Жанна Табанець.
У рамках реалізації проєкту громадською організацією «Громадський центр «Еталон» (керівник Леся Аронець), за фінансового сприяння Угорської екуменічної служби допомоги, у Новицькій громаді відкрито літній табір, який триватиме 5 днів.
Під час літного табору для дітей буде організовано цікаву програму відпочинку. Вони отримають багато позитивних емоцій та незабутніх вражень.
“Завітавши до табору, пересвідчилися, як дітям хочеться відчути себе по-справжньому у своєму чудовому дитячому світі, не затьмареному війною. З ініціативи депутата районної ради Ростислава Прокопівна дітей пригостили піццою від організації «Siobhans Trust» . Крім того, внутрішньо переміщені дітки отримали набори гігієни та смаколики від громадської організації «Громадський центр «Еталон»”, – йдеться у дописі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...