Мед Атлант

На Франківщині відбувся футбольний матч на честь полеглого бійця Василя Завадецького

У селі Голинь Івано-Франківської області відбувся футбольний турнір пам’яті загиблого сержанта Василя Завадецького. У поєдинку взяли участь чотири футбольні команди.

Одна з них — “Прикордонники Закарпаття” з військової частини, в якій служив воїн. Про повідомив голова Калуської громади Андрій Найда, передає Суспільне.

Василь Завадецький — родом із села Голинь Калуського району. Боєць був молодшим інспектором та гранатометником Мукачівського прикордонного загону імені героїв Карпатської Січі. Він загинув 16 листопада 2022 року внаслідок травм, несумісних із життям. Йому був 51 рік.

“Чому саме футбольний турнір? Дружина Героя Наталія Завадецька каже: “Василь не уявляв свого життя без футболу”. Василь Завадецький любив Україну, людей та футбол. Тому цей турнір — добра ідея”, — написав Андрій Найда.

З його слів, у турнірі змагалися чотири команди. Перемогу здобули ветерани спорту з Калуша — футбольний луб “Тисяча дрібниць”. Друге місце посіли ветерани спорту — “Калуський район”. Третю сходинку турніру посів “Сокіл Голинь”, команда за яку свого часу грав полеглий воїн. Футбольний клуб “Прикордонники Закарпаття” з військової частини, в якій служив Василь Завадецький, стали четвертими.

“У цю сонячну днину на Голинському стадіоні було людно, всі посміхалися, раділи успіхам гравців, але в кожного в душі був смуток, тому що сьогодні разом з усіма на полі не грав Василь Завадецький. Але я впевнений, що він спостерігав з небес. Вболівав, радів та дякував”, — розповів Андрій Найда.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...