Мед Атлант

Понад 15 найкращих студентів ПНУ отримали стипендіальний сертифікат на 1000 доларів

15 найкращих студентів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника отримали стипендіальні сертифікати на суму 1000 доларів.

20 липня керівництво Прикарпатського національного університету нагородило обдарованих студентів стипендіями відомого Фонду Інституту Східноєвропейських досліджень. Це вже п’яте таке нагородження.

Це стало можливим завдяки підписаній двосторонній Угоді про співпрацю між Фондом (м.Варшава, Республіка Польща) та Прикарпатським національним університетом ім. Василя Стефаника (м.Івано-Франківськ, Україна).

Ректор Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда розповів, що це традиційні стипендії скеровані не тільки на студентів, які успішно навчаються в університеті, але “так само є в душі волонтерами”.

“Для студентів, які бачать себе значно дальше, ніж  в обсязі знань і допомагають, розвивають, мають цікаві проєкти і навіть  свої кошти витрачають на добрі справи. Спільно з Інститутом Східноєвропейських досліджень ми реалізовуємо цей проєкт, де студенти отримують стипендію в еквіваленті 1000 доларів. Це дозволяє їм скерувати кошти на поглиблення своїх знань. Цьогоріч 15 студентів отримали грошовий сертифікат і відповідно двоє магістрів, магістерські роботи яких визначені як найкращі. Це вже п’яте нагородження, а додатково ми маємо і стипендії американського фонду. Щороку близько 50 студентів отримують стипендіальні сертифікати.”

Переможці також мають можливість взяти участь у міжнародних заходах, які організовує Фонд Інституту Східноєвропейських досліджень задля міжнародної інтеграції та персонального нетворкінгу.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...