Мед Атлант

У Яремче ремонтується міст на дорозі Мукачево – Львів. ФОТО

У Яремче ремонтується міст на дорозі Н-09 Мукачево – Львів.

На замовлення Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області бригада підрядної організації ремонтує 2 деформаційні шви мосту в Яремче через річку Прут на дорозі Н-09 Мукачево – Львів. Роботи на правій частині вже завершені. Роботи на лівій частині тривають.

Такі заходи здійснюються задля покращення міцності споруди та безпеки дорожнього руху. Роботи проводяться без зупинки дорожнього руху.

«У час воєнного лихоліття утримання, догляд і ремонт мостових переходів та шляхопроводів має важливе як соціально-економічне, так і військово-стратегічне значення. Тому саме на мостовому господарстві концентруємо роботу Служби відновлення та розвитку інфраструктури і підрядних підприємств дорожньої галузі, забезпечуємо рух усіх видів транспорту та пішоходів, в тому числі – в гірській місцевості Івано-Франківщини.

Мости у Карпатах – не тільки надважливі інфраструктурні обʼєкти, а й споруди, які гармонійно довершують мальовничу красу вічнозелених смерекових гір і швидкоплинних стрімких потоків та рік, чим додають привабливості регіону», зазначає начальник Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області Василь Буджак.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...