Мед Атлант

Рятувальники розшукали туристів в горах та заблукалого чоловіка в лісі. ФОТО

Рятувальники розшукали 4-х туристів в горах та заблукалого чоловіка в лісі.

Вчора, о 13:32, до Служби порятунку зателефонувала жителька Надвірнянського району та повідомила, що група туристів в складі 4 осіб під час сходження на гору Мала Козьмеска втратила орієнтування та потребує допомоги рятувальників.
Для проведення пошуково-рятувальних робіт були направлені рятувальники з пошуково-рятувального відділення селища Ворохта та поста Заросляк.

Рятувальники розшукали групу заблуканих туристів та здійснили супровід до підніжжя гори, звідки вони на власному транспорті направились до постійного місця проживання.

5 серпня о 20:35 на лінію 101 надійшло повідомлення від жительки міста Надвірна про те, що її батько 4 серпня в обідню пору вирушив у напрямку “Зона відпочинку імені Назарія Яремчука” міста Надвірна, та по даний час до місця проживання не повернувся.

Вночі рятувальниками було проведено обстеження лісового масиву, проте заблукалого не знайшли.

А вже, на ранок 6 серпня, рятувальниками гірського пошуково-рятувального відділення міста Івано-Франківськ було знайдено заблукалого чоловіка 1946 року народження та здійснено супровід до автомобіля екстреної медичної допомоги для проведення медичного огляду.

Обстеження території здійснювалось з допомогою безпілотного літального апарату (БпЛА).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...