Мед Атлант

У Франківську відкрився найбільший торговельний центр в області Veles Mall

Veles Mall – найбільший торговельний центр Івано-Франківської області, який увійде у четвірку “Forbes” за орендною площею на Заході України.

Veles Mall працює з 2003 року, а будівництво нового корпусу розпочалося ще в 2018 році.

25 серпня відбулося відкриття нового корпусу торговельного центру.  Площа двох корпусів становить понад 60 тисяч метрів квадратних. Ви можете відвідати  120 магазинів найбільших українських і світових брендів, найбільший кінотеатр Івано-Франківська на 7 залів, зону фудкортів, KFC та розважальний комплекс Fly Kids, який має понад 3,5 тисячі метрів квадратних.

Засновник великого торговельного центру Сергій Пукіш поділився історією заснування Veles Mall.

Торговельному центру вже понад 20 років,  у 2002 році орендували колишній будинок культури заводу Позитрон і в ньому відкрили торговий центр, а через два роки він став торгово-розважальним центром.

“Там був супермаркет електроніки, супермаркет “555” та галерея магазинів. Вже в 2012 році Veles збільшився від початкового майже втричі, там вже були кафе, кав’ярні, розважальні зони. Але час йшов і наші покупці були до нас вибагливими та спонукали нас робити щось більше та краще, тому в 2018 році ми прийняли рішення збільшити його ще втричі. Було непросто, але ми вірили, що дійдемо до кінцевої цілі”, – розповідає Сергій Пукіш.

Засновник запевнив, що труднощі не зупинили їх, адже українці незламні та можуть перебороти все. Сергій Пукіш подякував нашим захисникам і захисницям. Також він нагадав, що до відкриття Veles Mall у партнертсві з координаційним центром Save Ukraine Now оголосили збір на 100 дронів-камікадзе для прикарпатських підрозділів на передовій. Початкову суму перерахував сам торговельний центр – 1 мільйон гривень.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...