Мед Атлант

Військовий з Калуша Андрій Марунчак, який втратив руку і ногу, переніс понад 20 операцій

31-річний військовий з Калуша Андрій Марунчак, який втратив на війні руку та ногу і отримав множинні поранення внутрішніх органів, переніс понад 20 операцій.

А ще розпочав роботу з реабілітологом та іншими спеціалістами. Медики працюють і над відновленням слуху за допомогою слухового апарату. Наразі відзначаються невеликі позитивні зміни. Проте стан здоров’я — важкий і стабільний, інформують “Вікна”.

Про це повідомила рідна сестра захисника Ірина Лизень (Марунчак), яка висловлює подяку всім небайдужим людям за допомогу братові.

“Сьогодні хочу ще раз подякувати всім, хто в будь-який спосіб підтримує Андрія і нашу сім’ю. З маленьких досягнень, то ми час від часу виїжджаємо гуляти на колісному кріслі. Щиро дякуємо БО БФ Ліга Допомоги Учасникам АТО, Добровольчим Загонам та Біженцям за наданий візок. Також ми створили PayPal для донатів з-за кордону: [email protected]. Збір на протезування і подальшу реабілітацію триває, на даний момент зібрано близько половини суми”, — зазначила Ірина Лизень (Марунчак).

Збір коштів на протезування і подальшу реабілітацію досі триває. Сьогодні захиснику зробили важку операцію на куксі ноги, щоб в подальшому була можливість прикріпити протез. Так як обидві ампутації дуже високі, то сім’я в очікуванні відповідей від центрів протезування, наголосила сестра військового.

Нагадуємо, 26 липня на Запорізькому напрямку боєць отримав важке мінно-вибухове поранення, що призвело до ампутації правої руки та ноги. Оскільки рівень ампутації високий, потрібні протези дорожчої вартості. Орієнтовна вартість протеза руки — 35 тис. євро, протеза ноги — 30 тис. євро.

Реквізити збору:

  • Картка Приват Банку 4149 6090 1914 3330 (на ім’я рідної сестри Мазур Ірини Остапівни)
  • Картка Mонобанку: 4441 1144 2624 6789
  • Mонобанка https://send.monobank.ua/jar/4LGgEdypwV
  • Номер картки банки 5375 4112 0795 1141

Контактний телефон: +380 (99) 178 46 93 — сестра Ірина.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...