Мед Атлант

У Франківську відзначили кращих спортсменів, тренерів та фахівців фізичної культури. ФОТО

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту в Івано-Франківській ОВА вручили нагороди спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, а також працівникам цієї галузі.

Подяки та грамоти вручали голова ОВА Світлана Онищук та голова обласної ради Олександр Сич.

“На жаль, вже другий рік свято спорту ми відзначаємо в воєнний час. За цей час ми стали надійним тилом, приймаючи в тому числі внутрішньо переміщених спортсменів та створюємо їм всі умови для розвитку. Буквально через кілька днів ми відкриємо новий шелтер, де також будуть жити спортсмени, які потребують житла. Сьогодні ми нагороджуємо кращих, бо ми пишаємось нашими краянами та бажаємо їм лише перемог”, – каже Світлана Онищук.

Серед нагороджених – вихованці заслуженого тренера України з вільної боротьби Івана Курилюка. Це Андрій Джелеп – чемпіон Європи з вільної боротьби, Ігор Никифорук та Іван Чорногуз. Усі вони тренуються в Академії боротьби Прикарпаття ім. В. Федоришина.

“Нам не личить зараз говорити про те, чи важко даються тренування спортсменів, коли за нас кожен день покладають життя. Однак, коли ми перемагаємо на змаганнях і звучить гімн, звучать слова про Україну, коли наші люди гордо підспівують, то це нас мотивує працювати далі”, – каже Іван Курилюк.

Більше у фоторепортажі МІСТА:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...