Мед Атлант

Росіяни знову атакували Хмельниччину: від падіння уламків постраждали 16 людей

У ніч проти 25 жовтня російські окупаційні війська вже четверту добу поспіль завдали удару по Хмельницькій області. Ворожі цілі вдалося збити, але внаслідок падіння уламків постраждали 16 людей.

Про це повідомив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

За його словами, у Хмельницькому районі збиті ворожі цілі не завдали шкоди під час падіння уламків. А от у Шепетівському районі після збиття повітряних цілей вони впали на території об’єкта критичної інфраструктури.

Станом на 7 годину ранку по медичну допомогу до лікарні звернулося 16 жителів із навколишніх будинків із різними тілесними ушкодженнями.

Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. На місці працюють усі відповідні служби.

Удар стався по території Славутської громади, уточнив міський голова Славути Василь Сидор. У громаді створили відповідну комісію, яка обстежуватиме об’єкти за зверненнями жителів і надаватиме допомогу для ліквідації пошкоджень. Школи й дитсадки в місті сьогодні не працюватимуть.

Глава МВС Ігор Клименко розповів, що у Славуті пошкоджено 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків, два навчальні заклади, адмінбудівля, крамниця і автомобілі. Також у містах Славута та Нетішин (де розташована Хмельницька АЕС) вибуховою хвилею пошкоджені приміщення пожежно-рятувальних частин і будівля відділу поліції.

Генштаб ЗСУ повідомив, що вночі 25 жовтня російські окупанти застосували по Україні 11 ударних безпілотників типу Shahed. Силам протиповітряної оборони вдалося знищити всі ворожі дрони.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...