Мед Атлант

Повітряна оборона вночі знищила усі дрони й ракети рф, є пошкодження від уламків

У ніч на 30 жовтня російські війська атакували Україну 12-ма ударними БпЛА типу “Shahed” та двома керованими авіаційними ракетами Х-59 – усі їх знищено.

Повідомляють Повітряні сили Збройних сил України, голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін

“Пуски КАР Х-59 здійснено з ворожих літаків із повітряного простору ТОТ Запорізької області, “шахеди” летіли з південно-східного напрямку – Приморсько-Ахтарськ (РФ).  Усі 14 повітряних цілей противника було знищено протиповітряною обороною, зокрема у межах Миколаївської, Херсонської Кіровоградської, Черкаської, Житомирської, Хмельницької та Дніпропетровської областей”.

До відбиття повітряного нападу залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні війська та підрозділи мобільних вогневих груп Повітряних Сил та Сил оборони України.

Оборонці з повітряного командування “Схід” збили в небі над Дніпропетровською областю дві ворожі ракети. Уламки впали у Дніпровському районі. Там пошкоджені п’ятиповерхівка, приватний будинок та авто.

Перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін подякував силам ППО за відмінну роботу. “Постраждалих немає. Пошкоджень обʼєктів інфраструктури немає”, – повідомив він у понеділок вранці.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...