Мед Атлант

За добу в ДТП травмувались четверо прикарпатців: серед них 14-літній. ФОТО

На Прикарпатті в ДТП травмувались четверо прикарпатців. Аварії трапились на Коломийщині, Заболотівщині та Яремчі. Травмованих госпіталізували до медзакладів.

 ДТП, де травмований мотоцикліст трапилась в селі Лісна Слобідка, що у Коломийському районі. На місці події правоохоронці з’ясували, що водій мотоцикла, 1994 р.н., місцевий мешканець, допустив зіткнення із нерухомим, припаркованим на узбіччі дороги, автопоїздом у складі сідлового тягача та напівпричепа.
Травмованого мотоцикліста госпіталізували.
Аварія, де травмовано неповнолітніх водія та пасажира скутера трапилась в с. Хлібичин, Заболотівської тергромади. Встановлено, що24-річний водій автомобіля «ВАЗ 2105», мешканець Заболотівської ТГ, при виїзді з другорядної дороги на головну, не надав перевагу у русі, та допустив зіткнення зі скутером.
Останнім керував неповнолітній 14-річний мешканець Хлібичина.
В результаті ДТП до лікарні госпіталізовано керманича скутера та його пасажирку, 2004 р.н., місцеву мешканку.
Наступна аварія трапилась цього ж дня, в Микуличині, Яремчанської ТГ. Відомо, що водій автомобіля «Мерседес Спринтер», 1973 р.н., житель Хмельницької області, здійснив наїзд на пішохода. Чоловік переходив проїжджу частину по пішохідному переході.
45-річного львів’янина з травмами доставлено до лікарні.
За фактом ДТП відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху.
У всіх випадках водії тверезі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...