Мед Атлант

Солодкі подарунки для ЗСУ: поліцейські разом з дітьми відвідали військових на Прикарпатті. ФОТО

Солодкі подарунки для бійців ЗСУ: ювенальні поліцейські разом з дітьми відвідали військовослужбовців, які наразі перебувають на Прикарпатті.

Співробітники ювенальної превенції поліції в Івано-Франківській області привітали військовослужбовців з Днем Збройних сил України та прийдешнім Днем святого Миколая. Разом з вихованцями дитячих будинків сімейного типу правоохоронці виготовили солодкі пряники.

А відтак подарували їх військовослужбовцям, які наразі перебувають у військовому шпиталі.

Запашні пряники дітки з правоохоронцями випікали в приміщенні Коломийського професійного ліцею сфери послуг. Професійні кондитери залюбки розповіли про всі тонкощі цього кондитерського мистецтва. Готові імбирні пряники діти самотужки розмальовували передноворічними малюнками.

«Військові захищають нашу країну. І я дуже хотіла привітати їх зі святами та подякувати. Дякую і поліцейським, за те, що надали нам таку можливість та організували такий захід», – сказала 15 – річна Марійка.

Уже готові вироби неповнолітні разом з ювенальними поліцейськими повезли у військовий госпіталь. По коробці свіжих пряників подарували військовим, які їм неабияк посмакували:

«Це дуже приємно. Ми всі дуже враженні. Тішить, що в нас зростають такі небайдужі діти », – подякував Богдан, військовослужбовець 35-ї бригади морської піхоти.

Усім військовослужбовцям наостанок ювенали з дітками побажали швидкого одужання.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...