Мед Атлант

17 поїздок на передову, два мільйони гривень на дрони та адресна фінансова допомога бійцям: як Тисменицька міська рада допомагає фронту?

Тисменицька міська рада продовжує активно підтримувати та допомагати військовим, які стоять на захисті нашої країни.

Завдяки спільним зусиллям міської ради та великого кола активних громадян, уже  відбулося 17 поїздок команди міської ради на передову.

Міський голова Тетяна Градюк разом із заступниками Русланом Фармусом та Володимиром Цапаєм, а також членом виконавчого комітету Володимиром Галигою, нещодавно особисто відвідали Запорізький (Гуляйполе, Комишуваха, Оріхів), Донецький (Слов’янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка, Покровськ), Ізюмський та Куп’янський напрямки.

Представники міської ради передали гуманітарну допомогу, яку збирали усією громадою. Також було передано три дрони від Тисменицького ліцею, а також планшети, що були придбані за кошти міського бюджету.

Небайдужі жителі Тисменицької громади зібрали  найнеобхідніші речі для бійців, серед яких кава, солодощі, джеми, м’ясо, вареники, пиріжки, маскувальна сітка тощо. Учні передали численні символічні подарунки та гуманітарні пакунки для  героїв.

“Наші кордони захищають мешканці Тисменицької громади, які ризикують своїм життям і здоров’ям, стримують просування російської агресії. Ми мусимо підтримувати наших воїнів і всіляко допомагати фронту. Це наш обов’язок! – міський голова Тетяна Градюк.

Нагадаємо, минулого місяця міська рада виділила 2 млн гривень на придбання дронів. У жовтні бійці з Тисменицької громади, які служать на передовій, отримали сертифікати на 15 000 гривень для придбання військового спорядження.

Загалом,  з початку року на підтримку військових Тисменицька міська рада виділила понад 7 мільйонів гривень.

За активну підтримку фронту Тетяна Градюк отримала відзнаку від бійців 10-ї ОГШБр, де служать мешканці Тисменицької громади.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...