Мед Атлант

Франківські депутати звернулися до ВРУ присвоїти звання “Герой України” полеглому воїну Остапу Бринському

Депутати Івано-Франківської обласної ради на сесії закликали президента Зеленського, голову Верховної ради Руслана Стефанчука та головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного посмертно присвоїти звання “Герой України” франківцю Остапу Бринському

Про це пише Суспільне.

17 червня 2022 року Остап Бринський став на захист України в складі Чопського прикордонного загону. Воїн виконував бойові завдання на півночі й сході країни. Боєць загинув 19 серпня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу неподалік Бахмута. Поховали військовослужбовця 24 серпня.

“Зусилля Остапа Бринського впродовж 2010-2018 років сприяли утвердженню демократичних процесів на Прикарпатті, Київщині та в інших регіонах України. З 2017 до 2022 року Остап працював аналітиком у сфері публічних закупівель у складі громадських організацій на регіональному та національному рівнях. Був керівником агентства ефективних рішень, яке співпрацювало з місцевою владою щодо підвищення рівня прозорості, законності при проведенні публічних закупівель”, — каже депутат Ігор Дебенко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...