Мед Атлант

Закарпатського депутата підозрюють в теракті

Депутат Керецьківської сільради від «Слуги народу» Сергій Батрин, який учора підірвав там три гранати, отримав підозру в організації терористичного акту.

«Керівник Закарпатської обласної прокуратури повідомив про підозру депутату Керецьківської сільської ради за фактом скоєння терористичного акту, що призвело до тяжких наслідків (ч. 2 ст. 258 КК України)», – йдеться у повідомленні прокуратури.

За оновленими даними, поранення дістали 23 людини включно із депутатом. Це 16 чоловіків і 7 жінок віком від 28 до 68 років. Стан шістьох людей важкий. Двоє людей у критичному стані. Підривник в лікарні під наглядом медиків і правоохоронців.

Як повідомляється, за вчинене йому загрожує до 12 років із конфіскацією майна.

Тим часом закарпатський журналіст Віталій Глагола сьогодні близько 14:00 повідомив, що депутат Сергій Батрин прийшов до тями. Наразі його допитує поліція, палату охороняють.

За словами журналіста, попри численні поранення та важкий стан Сергій Батрин прийшов до тями у Свалявській лікарні. Наразі із ним проводять слідчі дії правоохоронці. Його палату від самосуду родичів поранених у сільраді села Керецьки охороняє поліція.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...