Мед Атлант

Працівник дитячого садочка поскаржився міському голові Калуша на булінг – влада відповіла

65-річний пенсіонер повідомив, що зголосився попрацювати двірником закладу дошкільної освіти “Журавлик”, натомість впродовж чотирьох місяців витримував булінг.

На сайті Калуської міської ради на початку грудня оприлюднили публічне електронне звернення до міського голови Калуської громади Андрія Найди від мешканця громади Володимира Криворучка. Чоловік поскаржився на цькування на роботі, повідомляють “Вікна”.

Як випливає з допису, 65-річний пенсіонер, зголосився попрацювати фізично на вакантну посаду двірником закладу дошкільної освіти “Журавлик”, натомість впродовж чотирьох місяців витримував булінг від безпосереднього керівника — заступника директора з господарства. А саме, безпідставні звинувачення у можливих крадіжках, відверті образи при людях, матюки, перехід на “ти” тощо.

«Я втомився від інтрижок і наїздів, оскільки прийшов у заклад не психологічні задачки вирішувати, а тільки фізично працювати. Претензій до якості роботи не було, зате постійні причіпки з приводу 10-15 хв. запізнень після обіду, передчасний відхід з роботи (після виконаних усіх доручень у зимовий час, коли рано темніє, а робоче місце не належно облаштоване). Ще додатково надсилаю Вам копію заяви на звільнення. Звісно, далі працювати там нема ані наміру, ані потреби, ані можливості, оскільки джерело усіх інтрижок (не тільки зі мною, а й з усіма трудівницями, підлеглими) — заст. дир. господарства. Сподіваюся на Ваше адекватне реагування і чекатиму відповіді», — поскаржився чоловік.

У своїй заяві на ім’я директора дитячого садка Володимир Криворучко вказав на порушення посадової інструкції. Зокрема, на неналежно облаштоване робоче місце та не забезпечення умов для роботи.

В оприлюдненій відповіді на електронне звернення за підписом заступниці міського голови Надії Гуш, Володимиру Криворучку повідомили, що, за поясненням директора закладу дошкільної освіти «Журавлик» Вікторії Токар, нею було проведено бесіду із завідувачем господарства, яка навела свої аргументи та надала пояснення щодо описаної в електронному зверненні ситуації.

«Для запобігання виникнення непорозумінь між членами колективу у майбутньому, завідувачу господарством наголошено на необхідності дотримання професійної етики та норм спілкування із працівниками та депремійовано у грудні 2023 року», — йдеться у відповіді.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...