Мед Атлант

Передавав землі поблизу Буковелю у приватну власність: затримали посадовця Держгеокадастру

На Прикарпатті підозру отримав посадовець Держгеокадастру, який передав землі поблизу Буковелю у приватну власність. Сума завданих державі збитків становить 17 млн грн.

Як встановили оперативники Департаменту стратегічних розслідувань та слідчі Головного слідчого управління Нацполіції, посадовець всупереч закону відчужив землі з державної власності.
Земельні ділянки, що знаходилися неподалік гірськолижного комплексу «Буковель», передали у приватну власність. Внаслідок незаконних дій одного із керівників Держгеокадастру в Івано-Франківській області державі завдано збитків на 17 млн грн.
За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора одному із заступників начальника ГУ Держгеокадастру в Івано-Франківській області повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 365 (перевищенні службових повноважень) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання – позбавленням волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...