Мед Атлант

Прикарпатська сноубордистка Віта Боднарук виборола “срібло” на етапі Кубка Європи

Спортсменка з Яремчанщини Віта Боднарук здобула срібну медаль на Кубка Європи зі сноубордингу.

Про це повідомляє Державний центр олімпійської підготовки із зимових видів спорту.

Після фінішу Віта Боднарук поділилася враженнями від першого особистого подіуму та перебігу змагань на етапі Кубка Європи:

“Перш за все я хочу подякувати особистому тренеру — Семену Скубеничу, без якого сьогоднішнього успіху не було б! Семен Семенович — найкращий тренер у світі. Якщо чесно, то із самого ранку я відчувала, що сьогодні має бути класний день. Після першої спроби у мене був перший час, чому я була сильно рада. У другій спробі я зробила помилку — впала, проте швидко піднялась і продовжила спуск. Оскільки у мене був запас після першої спроби, то за підсумками двох спроб до фіналів я пройшла з 5 результатом.

У фінальних заїздах було ще цікавіше, каже Віта Боднарук. Спершу вона пройшла італійку, а далі змагалася з українками: у чвертьфіналі пройшла Аннумарі Данчу, далі Надію Гапатин.

“У великому “золотому” фіналі зустрілась з італійкою і так вийшло, що вона обирала першою трасу. Для мене червона траса була незручною, але я старалась і зробила все що могла”, – додає сноубордистка.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...