Мед Атлант

На Косівщині 45-річний керманич запропонував поліцейським хабар

Патрулюючи територію обслуговування в селі Черганівка, що в Косівському районі, наряд сектору реагування патрульної поліції за порушення ПДР зупинили легковик, за кермом якого перебував місцевий мешканець. Під час спілкування з 45-річним керманичем «Фольцваген Пасат» правоохоронці виявили, що водій позбавлений права керування за нетверезу їзду на підставі рішення суду.

У ході складання адміністративних матеріалів за вчинення правопорушення, водій запропонував поліцейським “відкупне” за не притягнення до відповідальності.
Гроші він поклав у службову автівку, хоча інспектори неодноразово попереджали його про протиправність таких намірів.
Правоохоронці, викликали на місце події слідчо-оперативну групу.
За пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі, відповідно до ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України, слідство розпочало кримінальне провадження. За таке правопорушення чоловіку загрожує максимальне покарання до 4 років позбавлення волі.
Окрім того, на водія винесено постанову за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 126 (Керування ТЗ особою, яка позбавлена такого права) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...