Мед Атлант

102 бригада з Івано-Франківщини відзначає шосту річницю з часу створення

30 січня, 102 окрема «Сталева» бригада територіальної оборони імені полковника Д. Вітовського, відзначає шосту річницю створення військової частини.

Ми – «Народжені війною», протягом двох років ціною втрат Героїв, які полягли на полі бою, завдяки мужності наших військовослужбовців та їх беззаперечній відданості Українському народові, відстоюємо право на життя та процвітання майбутніх поколінь у вільній та незалежній країні. Несучи свою службу на славетній Запорізькій землі, де витає сильний дух козацтва, відчувається незламна воля Гуляйпільського краю. Всі ми дуже різні, зі своїми вподобаннями, світоглядом, життєвим досвідом, але нас об’єднує головна мета – ПЕРЕМОГА УКРАЇНИ в цій війни та бажання цілеспрямовано працювати заради неї, – повідомив полковник Сергій Шуляк.
Військовослужбовці бригади відзначені державними нагородами та відомчими відзнаками. Один військовослужбовець бригади удостоєний звання Герой України. Воїни були відзначені та отримали понад 65 державних нагород, від Міністерства оборони близько 300 медалей та відзнак, понад 470 нагород від головнокомандувача Збройних Сил України. Своїх земляків постійно відзначають органи місцевого самоврядування. Керівництво бригади нагородило понад 300 своїх воїнів відзнакою “Почесний нагрудний знак командира 102 окремої бригади “За бойову звитягу”.
Дякуємо всім, хто започатковував та формував нашу Сталеву Бригаду та продовжує вірою та правдою служити в ній. Дякуємо тим, хто підтримує у цей складний період випробувань наших нескорених Героїв, кожному волонтеру, які попри всі негаразди приїжджають до нас та привозять усе, що необхідно для скорішої перемоги, за їх теплі обійми та добрі слова підтримки. Кожному, хто донатить для нас. Юному поколінню, яке росте у складний час, проте своїми підбадьорюючими малюнками, які немов «обереги» висять на стінах у бліндажах наших захисників, зігрівають їх мужні серця теплом. Низький уклін кожній сім’ї, чиї сини та дочки, чоловіки та дружини назавжди вписали свої безсмертні імена до Пантеону героїв, які навіки залишаться у нашій пам’яті та молитвах. Низький уклін кожному воїну, який взяв до рук зброю, стоїть на захисті України, відстоюючи цілісність нашої держави. Бажаю кожній родині дочекатись своїх синів і доньок живими та здоровими! Разом до Перемоги! Слава Україні! Героям слава!, – додав полковник.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...