Мед Атлант

У поліції повідомили деталі у справі франківських хуліганів: вже є 5 потерпілих

Як повідомляло МІСТО, у Франківську розшукували хуліганів, які нападали на перехожих з газовими балончиками. Станом на сьогодні відомо про вісім фактів нападів та п’ятьох потерпілих.

Про це під час брифінгу повідомив Володимир Дружга заступник начальника слідчого відділу Івано-Франківського відділу поліції.

Вчора у соціальних мережах поширилося відео, на якому зафіксовані випадки нападів на беззахисних громадян міста. Після того, як ця інформація надійшла до правоохоронців, були негайно вжиті заходи для розкриття цих злочинів. За результатами розслідування була встановлена група осіб, які протягом певного часу вчиняли напади на місцевих мешканців.

За даними правоохоронних органів, наразі встановлено вісім фактів нападів та п’ятьох постраждалих. Один із злочинців виявився учнем 10 класу одного з ліцеїв, який перебуває на сімейній формі навчання. Ще один учасник цієї групи – студент першого курсу одного з вищих навчальних закладів міста.

Правоохоронці оголосили підозру особам у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Зараз вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу для них.

Крім того, до районного управління поліції доставлено ще двох осіб, які, за попередніми даними, можуть бути причетними до встановлених фактів нападів на мешканців міста.

 

 

 

 

 

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...