Мед Атлант

В поліції повідомили деталі смертельної ДТП з рейсовим автобусом. ФОТО

12 березня на лінію «102» надійшло повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду поблизу села Тязів, Ямницької ТГ.

На місце одразу виїхали керівництво ГУНП в Івано-Франківській області, слідчі Слідчого управління з розслідування злочинів у сфері транспорту та слідчо-оперативна група.
Правоохоронці з’ясували, відбулося зіткнення іномарки «Mercedes-Вenz С 220» з рейсовим автобусом. Встановлено, що 67-річний водій автомобіля, здійснюючи маневр обгону, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автобусом. У результаті удару транспортний засіб «Mercedes-Вenz Sprinter» з’їхав у кювет та перевернувся. Троє осіб загинули на місці. Це 58-річний водій автобуса та двоє пасажирів: 66 – та 50 років. Ще п’ятеро пасажирів отримали тілесні ушкодження, троє з них госпіталізовані до Івано-Франківської ОКЛ (1956, 1963 та 1967 р. н).
Правоохоронці перевірили водія на стан сп’яніння. За кермом він був тверезий.
Поліцейські затримали керманича в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...