Мед Атлант

Вчинив крадіжку у лікарні: у Рожнятові оперативно затримали підозрюваного

Днями на лінію «102» надійшло повідомлення від 37-річної мешканки с. Рожнів, Коломийського району. Жінка повідомила, що невідома особа, перебуваючи в пологовому відділенні тамтешньої лікарні, зайшла до підсобного приміщення медичних працівників та викрала гаманець з сумки та мобільний телефон.

Правоохоронці, що прибули на місце, оперативно встановили особу, причетну до крадіжки. Зловмисником виявився раніше судимий 42-річний мешканець Коломиї.
Співробітники Коломийського ВРП за лічені години встановили місце знаходження чоловіка. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У скоєному він зізнався. Речові докази вилучено.
Дії фігуранта кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). Йому уже оголошено про підозру та обрано судом запобіжний захід – тримання під вартою.
Поліція Прикарпаття нагадує, станом на сьогодні, незалежно від розміру вчиненої крадіжки, міра покарання обирається найсуворіша, оскільки прирівнюється до скоєння тяжкого злочину.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...