Мед Атлант

Четверта поліцейська станція запрацювала в Богородчанській громаді

Безпековий осередок віднині працює в селі Горохолино. Тут працюватиме поліцейський офіцер громади Руслан Сем`янів. Під опікою правоохоронця перебуватиме понад 5 тисяч мешканців.

Відкрили станцію начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Сергій Безпалько, його заступник Остап Білейчук та керівництво Богородчанської ТГ. Не пропустили відкриття і місцеві мешканці. Відкриття безпекового осередку стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції та представників громади.

«Дякуємо правоохоронцям, за ту безпеку, яку кожен з нас сьогодні відчуває. На сьогодні це уже четверта станція, яку ми відкрили в громаді. І я переконаний, що кожен мешканець громади уже побачив ефективність безпекових осередків. В громаді дійсно стало безпечніше» – поділився голова Богородчанської ТГ Ростислав Заремба.

Поліцейська станція облаштована відповідно до всіх потреб повсякденної роботи правоохоронця та обладнана необхідною оргтехнікою для надання кваліфікованих послуг. Тут працюватиме поліцейський офіцер громади Руслан Сем`янів. Під його опікою населені пункти Горохолино, Горохолин Ліс, Грабівці. 41 – річний капітан має чималий досвід, адже понад 12 років працював дільничним поліцейським.

«Якщо налагодити комунікацію, то будь яке проблемне питання можна вирішити та знайти рішення. Найбільше поширені звернення людей – це конфлікти між сусідами, односельцями, домашнє насильство, трапляються різні правопорушення» – ділиться поліцейський офіцер громади.

Задля оперативної та ефективної роботи поліцейському вручили ключі від нового службового автомобіля “Renault Daster”. Транспортний засіб укомплектований усіма спеціальними засобами, які можуть знадобитися в роботі правоохоронця: вогнегасником, аптечкою, пошуковими й тактичними ліхтариками, бензопилою, помповою рушницею тощо.

«У поліцейських офіцерів громад є гарне гасло – «я тут, щоб захищати та оберігати». Ми повинні дбати про безпеку громадян, незалежно від місця їхнього проживання. Зараз, коли в Україні війна, безпека людей – понад усе», – підсумував начальник ГУНП в Івано-Франківській області, полковник поліції Сергій Безпалько.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...