Мед Атлант

Шахраї двічі обдурили коломиянку на 101 тисячу гривень

Прикарпатка продаючи товар в мережі втратила 101 тисячу гривень.

Про це повідомила поліція Івано-Франківської області.

У Коломиї жертвою Інтернет-шахрая стала 38-річна жінка, яка намагаючись продати одяг, втратила 76 000 гривень. У поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали пошуки афериста.
Коломиянка розповіла правоохоронцям, що нещодавно на одному з Інтернет-сайтів виставила оголошення про продаж товару. Одразу ж на один із месенджерів з нею зв’язався потенційний покупець, який виявив бажання придбати речі.
Покупець надіслав повідомлення з посиланням на Інтернет-ресурс, нібито, для перерахунку грошей на карту, та надав певні інструкції продавчині, які та виконала. Невдовзі жінка помітила, що з її карти зникло 25 000 гривень.
Надалі до заявниці зателефонувала нібито працівник банку та повідомила, що з її рахунку шахраї намагаються зняти гроші. Для їх збереження необхідно здійснити перерахунок грошей на карту, у сумі  76 000 гривень. Потерпіла зрозуміла, що потрапила в шахрайську пастку, залишившись без грошей.
За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство» та вживають заходи для встановлення особи зловмисника.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...