Мед Атлант

Працювали над допомогою для родин військових: Оксана Савчук провела депутатський прийом в Запоріжжі. ФОТО

Народна депутатка Оксана Савчук провела депутатський прийом в Запоріжжі. Там із колегами та місцевими активістами обговорили питання вирівнення грошового забезпечення родин загиблих військових.

Серед відвідувачів, що завітали в громадську приймальню на проспекті Соборному Галина Ревицька, яка очолює «Запорізьке обласне обʼєднання сімей загиблих воїнів АТО Родина козацької звитяги».

Родини військовослужбовців, що загинули з 2014 року, звертаються з питанням вирівнення грошового забезпечення на рівні з рідними загиблих після 2022 року. На зустрічі домовились про направлення відповідних звернень до уряду та міністерств та підтримку подальшої комунікації, – йдеться в дописі.

Також народна депутатка провела зустріч з Почесним Консульством Латвійської Республіки в Запоріжжі. У співпраці вдалося зробити спільні дії підтримки.

Весною 2022 року я направляла в Запоріжжя отриману від українців в Румунії велику кількість медикаментів та продуктів для військового шпиталю та дитячої лікарні. Спільно з почесним консулом Юрієм Подгорним вже роками співпрацюємо. Поділилася з побратимами свободівцями проблемними питаннями в парламентській роботі, говорили по те що відбувається на фронті, і як впливати на вирішення великої кількості питань, які не вирішуються через бюрократію, – пише Савчук.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...