Мед Атлант

Функціональні можливості сучасних блендерів

Блендери є не на кожній домашній кухні. Хтось вважає, що це прилад не є необхідним, а хтось просто не бажає витрачати кошти на його придбання.

Проте подібні рішення є здебільшого хибними, адже навіть найбільш бюджетна модель може не тільки спростити процес приготування повсякденних страв, але й допомогти розширити звичний раціон. Якщо ж розглядати сучасні багатофункціональні блендери, то вони здатні замінити собою одразу декілька кухонних приладів.

Основні різновиди блендерів

Ну ринку побутових приладів представлено декілька основних типів кухонних подрібнювачів:

  • ручні;
  • стаціонарні;
  • блендери-пароварки;
  • універсальні подрібнювачі.

Вибір напряму залежить від потреб користувача. Наприклад, ручні моделі відрізняються компактними розмірами і доступною ціною, тому підходять у випадках, коли є потреба економити місце на кухні або ж є обмежений бюджет для придбання. Вибрати підхожу модель можна на сайті https://comfy.ua/ua/blender/.

Блендери-пароварки є незамінними помічниками для молодих батьків і людей, які дотримуються правильного харчування. Один прилад вигідно поєднує функції пароварки та подрібнювача. Через невеликі розміри цього кухонного гаджету можна готувати маленькі порції для одного прийому їжі.

Якщо ж хочеться поповнити кухонний арсенал багатофункціональним приладом, то краще купити стаціонарний блендер із комплектом додаткових насадок.

Застосування блендера на домашній кухні

Повний набір функцій залежить від особливостей конструкції приладу. Ручні моделі, що оснащені робочою ніжкою із ріжучими елементами, призначені для приготування смузі, пюре, крем-супів тощо. Що стосується блендера-пароварки, то прилад може використовуватися для теплового оброблення овочів і фруктів та подальшого перетворення їх на ніжне пюре.

Лідерами за кількістю наявних функцій серед усіх різновидів є стаціонарні блендери, комплектація яких, окрім безпосередньо подрібнювача, включає тертки різного розміру, шаткування тощо. Використовуючи такий кухонний гаджет, можна:

  • молоти кавові зерна, спеції, цукор у пудру;
  • нарізати овочі та фрукти шматочками для салатів, випічки, супів, варення тощо;
  • нарізати продукти тонкими слайсами;
  • подрібнювати м’ясо та рибу у фарш;
  • отримувати горіхову крихту;
  • збивати білки, вершки, крема.

Перед тим як вибрати потрібну модель блендера, потрібно визначити чіткий список задач, які має виконувати прилад. Таким чином можна легко підібрати вдалий варіант комплектації та отримати позитивні враження від придбання.

Додатково під час вибору побутового блендера потрібно звертати увагу на його потужність, кількість швидкостей і робочий об’єм чаші.

Важливу роль грають також матеріали, з яких виготовлено ті чи інші елементи. Наприклад, робоча ніжка може бути пластиковою чи металевою. Перший варіант приваблює доступною ціною, а другий — довговічністю.

Реклама

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...