Мед Атлант

Прикарпатка у Чернівцях народила трійню і стала матір’ю шістьох дітей

У Чернівецькому перинатальному центрі 25 березня прикарпатка народила трійню. Хлопчики народилися передчасно, тож їх ще місяць виходжували.

Наразі малюків готують до виписки, передає видання “Молодий буковинець“.

“Дітки у нас народилися рівно місяць тому на 32 тижні. Мамі був проведений кесарів розтин. Хлопчики народилися вагою у 1 800 грамів, 1 950 грамів, 1 420 грамів. Діткам після пологів кілька днів перебували у відділенні інтенсивної терапії”, – розповіла завідувачка відділення постінтесивного догляду та виходжування недоношених дітей Чернівецького перинатального центру Оксана Каралаш.

За місяць дітки набрали по кілограму, їх готують до виписки. Малюки на змішаному вигодовуванні, тобто мама їх годує грудним молоком і догодовує спеціальними сумішами.

Мама Уляна Личук родом з Івано-Франківської області. Вона спеціальної приїхала народжувати до перинатального центру у Чернівцях.

“Ми назвали хлопців Давид, Артем, Ромчик, бо з перших літер їхніх імен складається слово “дар”. І це справді наш дар. Звісно, доглядати за трійнятами важко, допомагає зараз у лікарні сестра. Я коли дізналася, що у мене будуть трійнята, спокійно на це відреагувала. Якщо так є — дякую Богу”, – каже Уляна Личук.

Вдома трійнят чекають три сестрички 15, 12 та 8 років. Мама жартує, що доньки вже вирішили, хто за яким хлопчиком буде доглядати.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...