Мед Атлант

Прикордонники затримали порушників біля кордону з Румунією: серед порушників і прикарпатець

Поблизу українсько-румунського кордону прикордонники затримали порушників та організаторів протиправної діяльності на двох автомобілях, у яких перебували 7 чоловіків та місцевий житель-провідник.

Повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Двоє із затриманих намагались втекти та чинили опір прикордонному наряду, навіть нанесли тілесні ушкодження одному з прикордонників. Тому правоохоронцям довелося здійснити попереджувальні постріли вгору.

Також прикордонники виявили та затримали 2 автомобілі, в яких перебували троє чоловіків. З’ясувалося, що у транспортному засобі був головний організатор протиправної схеми та двоє водіїв, які доставили вищезгаданих “клієнтів” до кордону.

Порушниками виявились жителі Чернівецької, Вінницької, Івано-Франківської, Чернігівської та Житомирської областей – за “доставку” до кордону з Румунією організатору заплатили по 7 тисяч євро з кожного.

Зараз щодо них складені матеріали за статтями 204-1 та 185-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення. А щодо головного організатора схеми та його помічників до правоохоронних органів направлено повідомлення за статтею 332 Кримінального кодексу України. Відомості внесені до ЄРДР.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...