Мед Атлант

Усик – Ф’юрі: де та о котрій дивитись бій

Український боксер суперважкої ваги (+91 кг), володар поясів WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик зустрінеться з британцем Тайсоном Ф’юрі у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу у дивізіоні.

Суперник українця володіє поясом WBC. Цей бій намагаються організувати вдруге. Раніше сторона Тайсона Ф’юрі переносила дату бою через травму британця під час спарингу.

Переможець поєдинку об’єднає усі титули головних боксерських організацій, ставши першим в історії абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі в епоху чотирьох головних поясів. Нагадаємо, що до 2004-го основних боксерських організацій було три – WBA, WBC та IBF.

Коли відбудеться бій?

Сьогодні, 18 травня 2024 року, на Kingdom Arena в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Бій пройде у 12 раундах у суперважкій вазі. Це означає, що вагового ліміту не буде. Поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу буде головною подією вечора боксу.

Транслятором бою Усик — Ф’юрі в Україні є стримінгова платформа MEGOGO. Це єдина відповідь на запитання “де дивитися Усик — Ф’юрі”. Пряма трансляція Усик — Ф’юрі на цій платформі розпочнеться о 19:00 — дивитися тут.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...