Мед Атлант

Увірвався у помешкання і вкрав речі: поліція затримала нападника

Фігурант вночі увірвався до орендованої кімнати, де в той час спала потерпіла та заволодів її особистими речами. Опісля, покинув місце вчинення злочину. Однак, за лічені години правоохоронці розшукали грабіжника.

Слідчі Яремчанщини затримали його в процесуальному порядку.

Подія трапилась минулих вихідних в селі Поляниця. До місцевих поліцейських звернулась жінка та повідомила, що її пограбували. А саме, незнайомий їй чоловік забіг до кімнати та викрав жіночу сумку з особистими речами та грошовими коштами.

Довго переховуватися зловмиснику не довелось, поліцейські розшукали його за лічені години у закинутому приміщенні, неподалік вчинення злочину. Йдеться про 38-річного уродженця Закарпатської області. Викрадені речі потерпілої правоохоронці знайшли та вилучили у затриманого.

Наразі його перевіряють на причетність до інших злочинів. Затриманий раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за ряд майнових злочинів на території інших областей.

Фігуранта затримали у процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Дії затриманого слідчі кваліфікували за ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Невдовзі затриманому буде повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід. За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...