Мед Атлант

Прикарпатець отримав відзнаку Верховної Ради України

Вчора, 31 травня, в українсько-канадському бізнес-центрі Івано-Франківська відбулося вручення відзнаки і цінного подарунка Верховної Ради України керівнику центру Олександру Пасічнику.

Вручив нагороду іванофранківцю народний депутат України Михайло Довбенко, який відзначив великий внесок прикарпатця на шляху до безвізу. Про це повідомили МІСТУ у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

“Незабаром ми з вами житимемо у країні, де немає візового режиму. Для досягнення цієї мети працювали всі, хто прагнув щоб мрія наших дідів, батьків та дітей реалізувалася якомога швидше. Не став винятком і Олександр Пасічник, який особисто долучився до руху європейського вектору розвитку. Саме тому Верховна Рада України відзначила прикарпатця за активну участь на шляху до безвізового режиму”, – наголосив Михайло Довбенко.

Олександра Пасічника нагороджено відзнако за значний особистий внесок у фінансовий, економічний та інвестиційний розвиток Прикарпаття, сумлінну працю та високий професіоналізм. Директору українсько-канадського бізнес-центру вручено цінний подарунок – годинник Голови Верховної Ради України.

До привітань долучилася і перший заступник голови обласної державної адміністрації Марія Савка, яка відзначила клопітку роботу директора центру та відданість своїй справі.

Своєю чергою, Олександр Пасічник подякував присутнім за щирі слова та зазначив, що без підтримки та професіоналізму висококваліфікованих працівників українсько-канадському бізнес-центру, досягти будь-яких результатів йому б не вдалося.

Читайте також: Українські і польські науковці обговорили актуальні питання сучасної вищої освіти. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...