Мед Атлант

В Івано-Франківську діє проєкт зі створення дріп-кави для військових

З початку повномасштабного вторгнення команда Таврійського християнського інституту займається створенням дріп-кави для військових. Воїнам відправили вже декілька сотень наборів напою, який можна приготувати без електрики.

За словами ректора інституту Валентина Синія, проєкт зі створення дріп-кави для військових розробили, аби захисники мали можливість посмакувати якісний напій будь-де, йдеться у сюжеті РАІ.

«Ця кава – це дріпи, її можна приготувати без електрики. Ми доставляємо її військовим, адже це і добра якісна кава, і добра звістка», -каже Валентин Синія.

У команди інституту представлені дві колекції, в кожній по 5 різних дріпів. А в додаток до смачної кави ще йде історія, яка поєднується зі смаком. Співзасновниця проєкту Жанна, каже, задум цей унікальний та особливий.

«Ми робили капінги, ми обирали смаки. Унікальне в цьому проєкті те, що аналогів немає в Україні».

Майже весь процес створення кави відбувається в Івано-Франківському офісі інституту. Команда співпрацює з кращими постачальниками кави, каже співзасновник проєкту Тимофій:

«Ми глибоко співпрацюємо з передовими або найкращими гравцями на ринку у сфері кави. Ці люди – експерти».

Історії «Не просто дріпи» від Таврійського християнського університету перекладені на сім мов. А за час діяльності проєкту команда вже відправила декілька сотень наборів для військових.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...