Мед Атлант

Через скаргу франківської фірми відтермінували ремонт обласних доріг

Зокрема, на невизначений термін перенесли початок ремонт доріг Н10 «Стрий- Мамалига» від Болехова через Калуш до Івано-Франківська, Н18 «Івано-Франківськ –Тернопіль» через Тисменицю до межі з Тернопільською областю, Т0906 «Івано-Франківськ-Надвірна».

Причина в тому, що фірма, яка ремонтує дороги Івано-Франківська виявила бажання оновлювати магістральні дороги. Однак, наразі підприємство не відповідає вимогам, та не може бути учасником тендерних торгів. Щоб все-таки фірму допустили до конкурсу, її представники написали скаргу в Антимонопольний комітет України.

«Ми ставимо серйозні вимоги до учасників. А вони ( ред. – ТзОВ «Івано-Франківськавтодор») не мають можливості виконати ці вимоги і тому оскаржують, щоб ми послабили умови, щоб допускали усіх бажаючих без вимог. Оскільки, це магістральні дороги державного значення, то ми вимагаємо, щоб ремонти проводила фірма, яка має досвід виконання подібних робіт»

Наразі Антимонопольний комітет зупинив «процедуру тендеру» допоки не розгляне скаргу франківської фірми. Чи зможе претендувати «Івано-Франківськавтодор» на ремонт обласних доріг буде відомо через місяць.

Читайте також: У Франківську розпочали капітальний ремонт дороги на вул. Б. Хмельницького. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...