Мед Атлант

На Франківщину відправили особливу поліцію. ФОТО

23 червня спецпідрозділ КОРД поповнився новими бійцями. Усі вони пройшли кількатижневий спеціалізований вишкіл і відбули для подальшої служби до Івано-Франківської поліції.

Першим привітав випускників заступник Глави Нацполіції генерал поліції третього рангу Олексій Руденко. Він закликав новоспечених бійців поліцейського спецназу щоденно тренуватись і особливо звертати увагу на процес планування спеціальних поліцейських операцій, передає МІСТО.

“Два місяці потужної підготовки в Центрі підготовки підрозділів поліції особливого призначення КОРД пішли вам на користь. І це лише початок. Далі професія спецназівця стане для вас ремеслом, що має будуватись на м’язовій пам’яті“, – зауважив Олексій Руденко.

Натомість керівник Івано-Франківського обласного поліцейського главку полковник поліції Віктор Шкутов повідомив про те, що правоохоронці давно чекають на особливу поліцію.

На всіх вас чекає новий штатний розпис і після прибуття в регіон усіх бійців одразу призначать на посади. Ви також матимете гарні приміщення і спортивний зал”, – сказав Віктор Шкутов.

За його словами, керівництво поліції вже виділило майже мільйон гривень на облаштування поліцейського спецназу.

Тож успіхів усім вам і ще раз успіхів“. – підсумував Віктор Шкутов.

Читайте також: Франківські пластуни продали пластик і зібрані кошти передали атовцю на лікування 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...