Мед Атлант

Місто Івано-Франківськ — найбільший боржник за спожитий газ

Сьогодні, 6 липня, відбулося чергове засідання колегії облдержадміністрації. Окрім іншого, чиновники обговорили наскільки готова Івано-Франківщина до нового опалювального сезону 2017/2018 року.

Про підсумки роботи підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери області в осінньо-зимовий період 2016/17 року і завдання щодо підготовки до опалювального сезону 2017/18 року прозвітував начальник управління житлово-комунального господарства ОДА Ігор Гунін. Чиновник зазначив, що зараз Івано-Франківщина посідає 12 місце по рівню погашення боргів за спожитий газ. На початку року наша область була на 17 місці.

«Найбільше боргів мають жителі Івано-Франківська, наступним є Калуш та Надвірнянщина», — зазначив Ігор Гунін.

Окрім іншого, чиновник додав, що зараз споживання теплоенергетики на обласних підприємствах скоротилося на 40%  в порівнянні з минулими роками. Це завдяки тому, що все більше підприємств переходять на альтернативні джерела енергії. Тому, наразі в багатьох закладах соціальної сфери починають змінювати котли та системи газопостачання на більш ощадні джерела енергії.

Читайте також: Субсидії по-новому: як змінилася система нарахування

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...