Мед Атлант

Як правильно вибрати москітні сітки на вікна і двері. ФОТО

Після морської відпустки так і хочеться швидше похизуватися перед світом своєю ідеальною засмагою. Ви прокидаєтеся вранці готові до нових робочих звершень, обдумуєте, щоб одягнути, аби краще підкреслювало статус «я чудово провела відпустку» і раптом помічаєте, що ваше тіло вкрилося червоними плямами від нічної атаки комарів. Настрій зіпсовано на цілий день. У спеку +30 доведеться одягати закриті брюки і блузу.

Якщо не хочете стати героїнею такої історії, а також прагнете захистити свою сім’ю від можливих негативних наслідків спілкування з нічними кровопивцями, час подбати про захист вікон і дверей.

Сучасний ринок москітних сіток пропонує найрізноманітніші моделі, які стануть стильним доповненням будь-якого інтер’єру. Крім того, сітки захищають ваше помешкання не лише від комах, а й від предметів, які можуть кидати з вікон сусіди, особливо якщо серед них багато курців, а також вуличного пилу.

Захист вікон і дверей

  1. Рамні конструкції. Встановлюються на віконний профіль. Складаються з алюмінієвих і пластикових профілів, з яких конструюється міцна рама. Туди закріплюють щільну сітку. Якщо вікно велике, то конструкцію посередині закріплюють додатковим профілем.
  2. Розсувні конструкції — для дверей. Це міцна алюмінієва рама, яка натягнута полотном. Додатково обладнана магнітами і защіпкою. Відкривається в бік, що протилежний до дверей. Монтується на петлях, котрі вкручуюють в дверний профіль.
  3. Моделі «плісе». Слугують додатковим декором віконного отвору. Такі конструкції є досить міцними, тому ними можна обладнувати панорамні вікна: 3 x 3,6. А також вікна терас і веранд. Щільна «гармошка» закривається як вертикально, так і горизонтально.
  4. Рулонні конструкції. Вирізняються компактністю і можливістю монтування на панорамні вікна. Сітка компактно скручується в спеціальний короб, який закріплений на рамі. Розмотуються ролетні москітні сітки завдяки спеціальним направляючим і за допомогою ручок.

Варіанти кріплення сіток

Монтувати москітну сітку можна різними способами.

На внутрішню частину рами: за допомогою зовнішніх кріплень чи монтажу на петлі. В останньому варіанті виходять конструкції, якими обладнують вхідні двері, вихід на терасу чи москітна сітка на балкон.

В стандартних варіантах москітна сітка на балкон кріпиться за допомогою z-подібних металевих кронштейнів.

Придбати москітні сітки для вікон і дверей можна на сайті: http://oknaeuro.kiev.ua/

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...