Мед Атлант

Восьмирічна дівчинка намалювала картину для аукціону в підтримку Оксани Кваснишин. ФОТО

Дівчинка, почувши розовідь про прикарпатську журналістку Оксану Кваснишин, яка бореться з раком, вирішила приєднатися до збору коштів на її лікування.

Дівчинка намалювала картину “На долині туман…”, яку її бабуся Катерина Лисова тепер намагається продати на аукціоні, організованому нею у фейсбук.

Окрім картини Тетянка віддала бубусі 200 гривень, які відклала на відпочинок, та просила передати їх на лікування журналістки.

“Коли я постила інформацію про Оксану Кваснишин, до мене підійшла моя восьмирічна онучка Тетянка і запитала, хто це. Я розповіла про біду цієї жінки, сказала навіщо потрібні гроші…Мала дуже засмутилась, особливо коли дізналась, що смертельнохворій молодій жінці стільки років, скільки і її мамі. Тоді відійшла на мить і принесла мені 200 гривень. Мовила: “Я ці гроші збирала на море, але мама сказала.що все-одно в цьому році не їдемо,… То я хочу віддати їх для Оксани…” Я дуже розчулилась, і подякувала, але сказала, що цього дуже мало для порятунку. Тоді вона попросила невеличке полотно і сказала, що хоче помалювати… Я почала допомагати їй, бо вона вперше малювала олійними фарбами. Коли на полотні з’явилось кілька будиночків, запитала: ” А можна буде потім цю картину продати і допомогти Оксані?..” Я ледь не заплакала. Сказала, що для цього їй потрібно ще багато-багато вчитись., а задуманий нею сюжет я завершу сама… Так з’явилась ця картина”, — розповідає Катерина Лисова.

 

Нагадаємо, що в прикарпатської журналістки Оксани Кваснишин діагностували рак. Їй вже зробили операцію і три хімії. 

Реквізити для допомоги: 
– гривнева картка “Приватбанку” 5168 7427 0030 5794 (Говера Володимир Антонович) — чоловік Оксани Кваснишин.
– Переказ —Western Union або MoneyGram – Volodymyr Govera, Ukraine, Ivano-Frankivsk (будь ласка, після переказу коштів, напишіть номер і суму переказу та ім’я відправника) Vova Govera
– онлайн сервіси для збору коштів:

https://www.gofundme.com/OksanaKvasnyshyn
https://www.youcaring.com/oksanakvasnyshyn

PayPal [email protected] — Oksana Krasulya (з позначкою “на лікування Оксани Кваснишин”)

А також переслати кошти можна через фейсбук-повідомлення (лише для жителів США)

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...