Мед Атлант

У Калуші чоловік двома ударами ножа ледь не вбив свого сусіда

Вчора, 24 липня, в Калуші під час розпивання спиртних напоїв між співмешканцями виник конфлікт, внаслідок якого один чоловік ледь не вбив іншого.

Як з’ясували, обидва товариші напередодні приїхали до Калуша, щоб влаштуватися на роботу, тож разом і заселилися в один гуртожиток. Ввечері під час розпивання алкогольних напоїв між ними виник конфлікт, який невдовзі переріс у бійку. Під час бійки зловмисник схопив ножа та наніс 42-річному товаришу тілесні ушкодження у вигляді ножового проникаючого поранення грудної клітки, з ушкодженням серця, та колотої рани шиї. Після цього залишив закривавленого товариша в кімнаті, а сам вийшов на сходову клітку гуртожитку, де його закривавленого помітив вахтер. Тоді він сказав вахтеру, що вбив свого товариша. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на ГУ НП Івано-Франківської області.

Отримавши повідомлення від вахтера гуртожитку, працівники місцевого відділу поліції негайно виїхали на місце події. В ході огляду місця події та проведення першочергових слідчих дій правоохоронці отримали грунтовні підстави запідозрити у вчиненні замаху на вбивство 51-річного мешканця Долинського району, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень. Потерпілого доставили до лікувального закладу.

Підозрюваного правоохоронці затримали в порядку ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні вказаного злочину та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.15 (Замах на злочин) та ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Читайте також: На Прикарпатті директор лісового підприємства підробив документи для експорту лісу 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...