Мед Атлант

Прикарпатці не розуміють, чому правоохоронці зупиняють автомобілі на іноземній реєстрації. ВІДЕО

Нагадаємо, з 20 липня по 31 серпня на території України організовано проведення загально-держаних профілактичних заходів під назвою «Мігрант».

До такої спецоперації залучили поліцейських всіх підрозділів, а також працівників підрозділу УДМС, Управління патрульної поліції в м. Івано-Франківськ та територіальних підрозділів Чернівецького прикордонного загону.

Однак не всі прикарпатці знають, що в діях правоохоронців немає нічого протизаконного. Так, днями у facebook прикарпатець Сергій Петров опублікував відео, де яремчанські правоохоронці зупиняють автівки. Чоловік обурений,  адже переконаний, що поліцейські не мають права зупиняти автобілі.

«Суботній вечір у Яремчі, багато людей приїхали відпочити на своїх автомобілях і тут , скориставшись моментом, в поліції вирішили… Або, підозрюю, що таким чином, той хто дав розпорядження зупиняти автомобілі, свідомо хоче збурити громадськість та підставити поліцію м. Яремче», — пише Сергій Петров.

 

Проте, як згодом написав прикарпатець, що “в Головному управлінні поліції м. Івано-Франківськ усно повідомили, що це була акція щодо перевірки мігрантів, яких на їхню думку, дуже багато тепер в Яремчі”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...