Мед Атлант

Івано-Франківщина отримала від держави 12 шкільних автобусів

Сьогодні, 15 серпня, під час селекторної наради під головуванням прем’єр-міністра В. Гройсмана повідомили, що районним відділам освіти Івано-Франківської області передали 12 нових спеціалізованих шкільних автобусів.

На виконання нових соціальних ініціатив щодо надання освітніх послуг та з метою забезпечення підвезення учнів і педагогічних працівників сільської місцевості до місця навчання і додому Івано-Франківщина отримала від держави 12 автобусів для шкіл районів. Розподіл автобусів проведуть до дня Незалежності, інформує кореспондент МІСТА.

Загальна вартість отриманих автобусів – 20 мільйонів гривень.

Перший заступник голови Івано-Франківської області ОДА Марія Савка каже, що основне завдання області – зберегти і розвинути мережу навчальних закладів у гірських населених пунктах. Зокрема, найбільшою проблемою є підвезення учнів гірських шкіл, оскільки наразі кількість автобусів є недостатньою. Відтак, Марія Савка звернулась до прем’єр-міністра Володимира Гроймана з проханням запровадити випуск прохідних автобусів, які працюватимуть саме в гірських місцевостях.

Нагадаємо, у 2016 році для шкіл Прикарпаття передали 26 автобусів.

Читайте також: Ремонт навчальних закладів Прикарпаття коштував 24 мільйони гривень 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...