Мед Атлант

Депутати звернуться до облради, щоб не допустити продажу комплексу “Прикарпаття”

Сьогодні, 16 серпня в Івано-Франківську під час засідання постійної комісії з питань захисту прав учасників і ветеранів АТО та їх сімей заслухали інформацію від облдержадміністрації про передачу оздоровчого комплексу у власність територіальної громади.

Йдеться про незавершене будівництво оздоровчого комплексу “Прикарпаття” Національного банку України. Нацбанк передав комплекс Фонду держмайна. Фонд прийняв рішення  про приватизацію шляхом виставлення на аукціоні комплексу “Прикарпаття” разом із землею.
Таку інформацію сприйняли негативно, зокрема, депутат Андрій Марійчин звинуватив чиновників у затягуванні часу, через яке Прикарпаття втратило оздоровчий комплекс.
27 травня 2016 року Нацбанк надіслав лист Івано-Франківській облраді, в якому просив прискорити розгляд питання та повідомити про рішення. Якщо цього не буде, то об’єкт передадуть у Держфондмайна і виставлять на аукціон. Але жодних ефективних дій так і не вжили. Відтак, банк оголосив про продаж бази, – зазначає Марійчин.

Голова правління спілки учасників АТО Роман Перцей вважає, що справа не в часі, а у коштах, адже для будівництва потрібно ще мінімум 30 мільйонів гривень, а область такої суми не виділятиме. Його думку заперечив заступник голови Яремчанської спілки учасників АТО Ігор Липко.

Центральний корпус там вже завершений. Потрібно тільки 250-300 метрів газової труби, щоб підключити до ГРП. Необхідно вкладати кошти хіба що у недобудоване котеджне містечко, але реабілітацію учасників АТО можна здійснювати і без цього, – каже він.

Відтак, один із членів комісії запропонував звернутись до влади, щоб не допустити продажу оздоровчого комплексу. Комісія пропозицію підтримала.

Читайте також: У Крихівцях для учасників АТО збудують багатоквартирний будинок 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...