Мед Атлант

Фура з 200-тонним вантажем спричинила затор в Ямниці ФОТО

Як вже писало МІСТО, на Прикарпаття везуть 200-тонний вантаж, який в сусідній області за руйнування дороги оштрафували на 45 тисяч євро.

Величезний об’єкт привезли на Івано-Франківський цементно-шиферний завод у підміське село Ямниця. При в’їзді виникла проблема з лініями електропередач, які розташовані доволі низько і заважають проїзду габаритного транспорту. Викликали автокран, щоб підняти проводи на потрібну висоту. Внаслідок цього утворився затор.

Про це МІСТУ повідомили очевидці.

На місці події працююють  поліцейські, які регулюють рух. Станом на 21.10 год.  вже відкрили для руху транспорту одну полосу.

Фото ФБ Андрій Українець

Додамо, що у зв’язку із траспортуванням цього великогабаритного вантажу вздовж ділянки “ЦШК – с.Ямниця” було призупинено рух тролейбусного маршруту №4. Адже задля безпеки вимкнули напругу в мережі, тож курсування тролейбусів там є неможливим.

Нагадаємо, перевізник цього вантажу отримав 45 тис. євро штрафу за руйнування дороги на Тернопільщині.

Працівники Служби автомобільних доріг у Тернопільській області спільно з працівниками Укртрансбезпеки провели зважування і виміри вантажу. Як нагадали у відомстві, в літній час на території України діють обмеження руху великотоннажних автомобілів загальною масою більше 24 тонн у спекотні дні (при температурі 28 і більше градусів) з 10.00 до 22.00.

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...