Мед Атлант

В центрі Івано-Франківська дітей та дорослих навчають ефективно використовувати енергоресурси. ФОТО

Сьогодні, 9 вересня, у  рамках відзначення Днів сталої енергії поблизу Ратуші місцеві активісти організували просвітницьку акцію «Енергоефективність для наймолодших та найстарших».

Жителі та гості міста на інформаційних стендах змогли ознайомитися із способами економії та ефективного використання енергоресурсів, а також більше дізнатися про захист клімату та як зменшити викиди парникових газів.

Дні сталої енергії покликані на те, щоб поширити серед різних верств населення інформацію про використання альтернативної енергетики, а також навчити людей ощадливого використання енергії, тобто, навчити економити, як у себе в квартирі, так і в будинку, місті та країні. Ці знання потрібно для того, щоб скорити енергоспоживання таких звичайних ресурсів, як газ та світло і завдяки простим правилам економії ми все це можемо зробити, — зазначає Олеся Дзьоба, організатор акції, активістка Громадянської мережі “ОПОРА” .

Для наймолодших гостей сьогодні провели майстер-клас з відновлювальної енергетики. Діти складали еко-конструктор, який демонструє силу альтернативних джерел енергії.

Читайте також: Івано-Франківщина – серед областей з найменшими боргами за електроенергію

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...